Save the Date 03/05: Press event pop-up 'Furnified' in Brussel!

Save the Date 03/05: Press event pop-up 'Furnified' in Brussel!

Belgische online meubelwinkel wil harten Brusselse designliefhebbers veroveren

Furnified organiseert op donderdag 03/05 een persevent naar aanleiding van de nieuwe pop-up in het bruisende hartje van Brussel!  U bent van harte welkom tussen 14.30u en 20u om de tijdloze collectie vintage meubels van deze Belgische woonwebshop te ontdekken bij een hapje en een drankje. De pop-up wordt ondergebracht in een authentiek pand aan de Zavel (Rue Lebeau 31, 1000 Brussel), optimaal gelegen op 5 minuutjes wandelen van het Centraal Station.

In de showrooms van Antwerpen en Amsterdam kan je de prachtige meubels van Furnified al ‘live’ bewonderen maar het succesvolle merk - dat in 2015 werd opgestart - wil met deze pop-up nu ook de Brusselse designliefhebbers aanspreken. Wil je alvast wat meer informatie over dit Belgisch pareltje? Klik dan hier voor het persbericht!

Geef me even een seintje als je nog vragen hebt of zou willen langskomen!

 
RSVP: Elke Hadermann - Global Image
elke@globalimage.be
P.S: Volg alvast onze social media kanalen voor enkele sneak peeks onder de hashtag #furnifiedbrussels


 

Contacteer ons
Elke Hadermann PR account manager, Global Image
Maïté Van Houtte Commercieel verantwoordelijke, Furnified
Elke Hadermann PR account manager, Global Image
Maïté Van Houtte Commercieel verantwoordelijke, Furnified
Over Furnified

Furnified is een Belgische online meubelwinkel die in 2015 werd opgericht door Dimitri De Vocht, de drijvende kracht achter zowel het concept, de collectie als de strategie van Furnified. Wat ooit startte met een enkele dressoir met een vintage look, werd al snel een volledige collectie en dit betekende de start van Furnified. Mede dankzij Ward Thibaut, die mee zijn schouders zette onder de logistieke en commerciële activiteiten, werd er naast Antwerpen al snel een tweede showroom in Amsterdam geopend. Alle meubels worden dus in-house ontworpen en vervolgens geproduceerd in ambachtelijke ateliers. Furnified streeft ernaar dat design-liefhebbers kunnen pronken met unieke meubels, wat mogelijk wordt gemaakt door een combinatie van trendy designs, exclusieve producten en vakmanschap. Zowel in Antwerpen als in Amsterdam vind je een showroom waar je de meubels live kan bewonderen. Ontdek de webshop hier: www.furnified.com

Furnified
Noorderlaan 31
2030 Antwerpen